Chiar dacă zăboveşte aşteaptă… se va implini negreşit…


Chiar dacă zăboveşte aşteaptă… se va implini negreşit…

„Am trăit cu speranţa acreditării ITP încă de acum 8 ani de zile, când eram student. Ni se spunea încă de atunci că vom da licenţa cu “ai noştri”. Anii au trecut, dar acreditarea a rămas o fata morgana. Începusem să mă obişnuiesc cu faptul că va rămâne multă vreme un simplu deziderat irealizabil, precum promisiunea că “vin americanii” după război. Americanii n-au mai venit. Acreditarea a sosit totuşi… Târziu, cu multe eforturi şi sacrificii.

Ieri, în şedinţa din 30 sept. 2008, Camera Deputaţilor a votat proiectul de lege privind înfiinţarea ITP. Din 213 deputaţi prezenţi, 185 au votat “Da”, 15 au votat “Nu” şi 11 s-au abţinut.

Dumnezeu s-a arătat credincios. Ca membru al corpului profesoral ITP, mă simt smerit de această lecţie de har şi îi mulţumesc pentru tot ce ne-a dăruit până în prezent.

P.S. Spre ştiinţă: Dintre “dipotaţii” care au votat “Nu” 9 sunt din PSD, 4 sunt din PRM, 1 este de la “minorităţi” (iată un minoritar care se teme de alţi minoritari) şi 1 de la PD-L.”

Emanuel Conţac

http://vaisamar.wordpress.com/

Anunțuri

Despre dr. Caleb Nechifor

Sunt robul Regelui meu: Domnul Isus Hristos. Email: cotnike[at]yahoo.com sau calebnechifor[at]yahoo.com Tel. fix: 0264-433.338 Mobil: 0747-322.955
Acest articol a fost publicat în ITP și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Chiar dacă zăboveşte aşteaptă… se va implini negreşit…

  1. ca membru al corpului profesoral ITP puteti sa-mi souneti care sunt conditiile pentru a putea sa studiezi la acest institut?exista o limita de varsta?
    eu am 40 de ani ce sansa am sa mai studiez la ITP?as dorii mai multe informatii?va multumesc si DOMNUL sa va BINECUVINTEZE.AMIN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s