In vizită la Budapesta…


Am pornit in 21.11.08 ora 23:55 din Cluj-Napoca (Autogara Beta), calatorind spre Budapesta pana in zorii zilei urmatoare. La autogara Nepliget ne-a intampinat un frig puternic, care ne-a determinat sa coboram in sala de asteptare, unde urma sa ne intalnim cu prietenul nostru Tibi. De acolo el ne-a condus la Facultatea de Teologie Penticostala din Budapesta (www.ptf.hu). Aici ne-am odihnit cateva ore urmand ca seara sa pornit spre Isaszegre. La Isaszegre am fost primiti cu ospitalitate in casa unor fratii deosebiti (familia Szabo). Tatal fratelui la care am fost la rugaciune este fratele Szabo Mihai, cel care a infintat Biserica Penticostala de pe strada Cepei din Cluj-Napoca. De asemenea am fost bucurosi sa aflam ca cel care a pus temelia Bisericii Penticostale din Isaszegre este fratele Pisti Guias (unul dintre primii slujitori de la Biserica de pe strada Cepei), actualmente dansul locuieste in S.U.A. .

Duminica de la ora 15:00 prin harul Domnului am fost la Biserica Penticostala romano-maghiara din Kistelek. Aici am avut un timp frumos de partasie cu fratii. Unul dintre mesaje fiind: Doar cerand sau, si primind?…. Dupa terminarea programului am avut o partasie deosebita cu fratele Lucaci si cu sotia dansului. Salutul Bisericii lor este Ps. 115:12-15.

Timpul a trecut foarte repede astfel ca la ora 23:00 eram in autocarul de intoarcere spre Cluj, unde am ajuns la ora 7:45.

Domnul sa binecuvinteze Budapesta!

Reclame

Despre dr. Caleb Nechifor

Sunt robul Regelui meu: Domnul Isus Hristos. Email: cotnike[at]yahoo.com sau calebnechifor[at]yahoo.com Tel. fix: 0264-433.338 Mobil: 0747-322.955
Acest articol a fost publicat în Predici și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la In vizită la Budapesta…

 1. aLex zice:

  De 2 saptamani sunt si eu in Hu, deoarece urmez un tratament. Pe langa gustul fascinant al babgulasului, am inregistrat si cateva impresii, ce-i drept nu din biserica, ci din spital :)

  http://cvalexionescu.wordpress.com/2008/11/15/sertarul-cu-monitoare/

  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 2. Domnul sa va binecuvinteze si sa va acorde o insanatosare grabnica.

 3. Tibi zice:

  Multa pace si sanatate pt. fratele aLex!
  Domnul sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s