Ultima întâlnire de tineret pe strada Scorţarilor…


Biseica Penticostală Muntle Măslinilor, Nr. 13

Deoarece (asa după cum stiti o parte dintre voi), Biserica noastră îsi va muta locatia de pe strada Scortarilor nr. 12A, pe strada Henry Barbusse, joi, 15 ianuarie 2009, tinerii Bisericii Penticostale nr. 13 din Cluj-Napoca, vor avea ultima întâlnire de tineret, în această locatie (str. Scortarilor nr. 12A), începând cu ora 20:00.

Invitatul special al acestei seri (ca de fiecare dată) este DOMNUL ISUS HRISTOS!

Toti tinerii clujeni (si nu numai) care vor să fie măcar la ultima întâlnire de tineret a Bisericii din această locatie sunt asteptati cu drag.

P.S. : Poate esti tânar/ă si nu ai fost la nici o întâlnire a noastră, vino, măcar la ultima întâlnire din aceată locatie, s-ar putea să fie ultima strigare pentru tine… ultima sansă… ultima întâlnire cu unii dintre tinerii acestei Biserici… sau poate chiar ultima sansă a ta de-a te întâlni cu Dumnezeu… De aceea vino!

Despre dr. Caleb Nechifor

Sunt robul Regelui meu: Domnul Isus Hristos. Email: cotnike[at]yahoo.com sau calebnechifor[at]yahoo.com Tel. fix: 0264-433.338 Mobil: 0747-322.955 Pentru mai multe detalii: https://calebn.wordpress.com/contact/
Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ultima întâlnire de tineret pe strada Scorţarilor…

 1. sint din braila mias fi doriy sa ajung la cluj eu sint din braila si am intrat intro depresie crestina am 40 de ani si nu mai am nici o speranta nu am famile ma simt inutil ca nu pot avea o familie si numi mai doresc nimic pina acuma miam dorit dar acum numi mai ddoresc nimic

  • Nu trebuie sa intrati in depresie. Daca ati fi dorit sa fiti prezent la intalnirile noastre nu e nici o problema ca nu puteti veni. De obicei scriu pe net cam ce se petrece la intalniri. Sa stiti ca Domnul are un plan si pentru viata dvs. Si oricat de mult ati crede ca nu aveti sens in viata, daca stati langa Domnul si impliniti voia Lui el poate transforma falimentul dvs. in succes. Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe el. Ceea ce este cel mai important este sa Il iubim, si Il iubim pazind poruncile Lui.

 2. TILEA MARINEL zice:

  @rosca petrica 1
  Starea in care va aflati e f.f. periculoasa,intrucat ,,TRISTETEA,,! e singura, patima prin care diavolul nu va ataca prin pofte..!,ci direct in suflet,-iar despre tristete Scriptura ne spune ca e ca ,,putregaiul in oase,,!
  Apoi acedia,care e plictiseala ..,-nu ai chef de nimic nu-ti iese nimic,…!,si odata inceputa ..,nu sti ,cand se sfarseste,-dar aceasta plictiseala are pedagogia ei…,-aceea de a se naste un prunc duhovnicesc..,-adica d-voastra !,
  Apoi dezdadejdea e sinucidere spirituala,-intucat I-L facem pe Dumnezeu !,nepuncios in sensul de a ne rezolva problemele…,-ori nu e asa !,Dumnezeu e atotputernic..,-si uneori ne ingaduie in pustiuri spirituale pt,a putea face dovada ramanerii in credinta,-sau a indreptarii spre deznadejde..!
  Alteori..ne lasa sufletul nostru singur..,fara harul sau, in fata diavolului pt. a ni se pune cununi pe cap.
  Sa stiti ca necazurile si problemele sunt facute, sa se termine..,si sa vina binele..!
  Pe de alta parte cred ca ,,nevointa,,!,e gresita si aici trebuie unele lucruri ,,lamurite,,!
  Primul pas spre cadere e ,,,GANDUL,,,!
  IAR PRIMUL PAS SPRE RIDICARE ..,E PAZA GANDULUI…!
  Ave-ti grija la ganduri..,cele mai multe nu !!!,sunt ale d-voastra ,ci straine…!
  Deaceea fi-ti atent la ele intrebati-le ..?,de unde vin..?, si va vor raspunde ,iar daca sunt de la diavol ,odata descoperite..!,nu va vor mai intrista…!
  Iertati-ma..,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.