Încă o Căpetenie, un OM MARE a căzut în România, de data aceasta în Câmpia Turzii, e vorba de pastorul Ghiurca Ghițu….


Încă o Căpetenie, un OM MARE a căzut în România, de data aeasta în județul Cluj, localitatea Câmpia Turzii, e vorba de pastorul Ghiurca Ghițu….
După cum puteți vedea în postarea de mai jos, întotdeauna când l-am întâlnit era pe câmpul Evangheliei, era neobosit de la rugăciune, era un om al rugăciuinii, avea o dragoste specială față de Biserica Domnului Isus. Îi vom simți lipsa la întâlnirile de rugăciune de la Biserica Penticostală din Luncani, jud. Cluj, și din multe alte biserici unde a fost implicat.
Trăia cu toată pasiunea fiecare mesaj biblic pe care-l transmitea… Uneori nu doar vorbea în predici, ci poruncea cu autoritate în Numele Domnului. Autoritatea cu care transmitea mesajul lui Dumnezeu îl făcea pe ascultător să ia o decizie de schimbare reală.
A fost un autopedagog, mai precis Pedagogul lui în predicare a fost Domnul Isus Hristos, i se lumina fața când primea instantaneu o descoperire nouă din Cuvânt. Când întindea mâna în față era semn că va urma să trasmită un semnal de alarmă din partea Domnului.
În relațiile sale cu cei din jur era de o calmitate de invidiat, întotdeauna răspundea echilibrat, știa să-i ridice pe oameni. A fost omul lui Dumnezeu!
Regretăm profund această plecare parcă prea devreme… dar fiind siguri că e în gloria cerească ne concentrăm pentru a lupta pe pământ de așa maniere încât să ne revedem!
Ne rugăm pentru familia și bisericile îndoliate, Dumnezeul oricărei mângâieri să vă învăluie cu prezența Sa și să treceți mai ușor peste această despărțire…
Pe curând frate și păstor drag, Ghițu!

cALEb (כָּלֵב), robul Regelui său: ISUS

Înregistrarea e din 19 iunie 2018

Vezi articolul original

Despre dr. Caleb Nechifor

Sunt robul Regelui meu: Domnul Isus Hristos. Email: cotnike[at]yahoo.com sau calebnechifor[at]yahoo.com caleb.nechifor[at]liceulprodeo.ro Tel. Mobil: 0747-322.955 Pentru mai multe detalii: https://calebn.wordpress.com/contact/
Acest articol a fost publicat în Predici. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Încă o Căpetenie, un OM MARE a căzut în România, de data aceasta în Câmpia Turzii, e vorba de pastorul Ghiurca Ghițu….

  1. Ioan Joldes zice:

    Domnul să mângâie familia!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.