24 mai… Ziua în care s-a început o numărătoare diferită… Ale, ești cea mai frumoasă din lume! Fii veșnică în continuare!


Dacă pentru majoritatea oamenilor ziua de ieri a fost una obișnuită, pentru mine a fost una extrem de încărcată de emoții…

De ce?

Pentru că în ziua aceasta, îmi amintesc cu drag că ne-a fost trimisă o ființă gingașă, plină de pace, cu un spirit de inițiativă rar întâlnit, de o dăruire de invidiat și cu o pasiune puternică pentru a-i ajuta pe alții… Doar cine nu a întâlnit-o niciodată nu știe, că ea trăiește pentru a-i face fericiți pe toți cei din jur.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-i te-a dăruit și mă rog constant că „BINECUVÂNTAREA Celui ce s-a arătat în rug” să te învăluie veșnic. Fii veșnic binecuvântată, dragă ALE!

Al tău, cALEb

Despre dr. Caleb Nechifor

Sunt robul Regelui meu: Domnul Isus Hristos. Email: cotnike[at]yahoo.com sau calebnechifor[at]yahoo.com caleb.nechifor[at]liceulprodeo.ro Tel. Mobil: 0747-322.955 Pentru mai multe detalii: https://calebn.wordpress.com/contact/
Acest articol a fost publicat în Predici. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 24 mai… Ziua în care s-a început o numărătoare diferită… Ale, ești cea mai frumoasă din lume! Fii veșnică în continuare!

  1. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze, mult, mereu, maxim

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.