Tatăl care a murit salvându-și copiii: Dan Cojocea


Ziua de vineri, 20 ianuarie 2024 avea să se transforme într-o zi de căutare disperată pentru soția Alina și pentru toată familia Cojocea, deoarece tatăl Dan, de 43 de ani în timp ce-și salva copiii a fost luat de un val și 4 zile n-a mai fost găsit. https://au.news.yahoo.com/dad-vanished-saving-three-kids-popular-aussie-beach-national-hero-220837782.html

Dan Cojocea

Deși, pe Dan nu l-am cunoscut personal, pe părinții lui (fam. Cojocea), pe fratele lui Beni și pe părinții soției lui Dan (fam. Poenaru), i-am cunoscut personal, având părtășie cu toți aceștia atât la Biserica Penticostală Română din Port-Pirie (Australia), cât și la dumnealor acasă.

E o vreme grea, dimineața de azi, 22 ianuarie pentru întreaga comunitate creștină din Port Pirie și Adelaide, deoarece trupul neînsuflețit al lui Dan a fost găsit pe malul oceanului…

Ce putem învăța în acest moment din plecarea lui Dan Cojocea?

1. Viața e atât de vulnerabilă! Oricând poate veni peste oricare dintre noi un „val” care să ne ducă în veșnicie. De aceea e foarte important să fim pregătiți în fiecare secundă.

2. Viața ta are valoare pentru că Tatăl și-a dat VIAȚA (pe Domnul Isus) pentru tine! Asa cum acest tată a murit salvându-și copiii de la moarte și Domnul Isus Hristos a murit pe Golgota pentru a ne salva viata! Crede în El și prin moartea Sa pe cruce vei acea cu adevărat viață veșnică!

3. Viitorul nostru e o taină, asigură-te că l-ai încredințat Văzătorului (Domnului care veghează continuu asupra ta! – Ier. 1:11-12). Chiar dacă aparent prin plecarea lui Dan Cojocea, lui Dumnezeu i-au scăpat lucrurile de sub control, El veghează! El e în control! El rămâne pe tron!

Dragă familie Cojocea, vă transmit sincere condoleanțe. Îmi doresc din tot sufletul ca Duhul Sfânt (Duhul mângâierilor) să vă învăluie cu prezența Sa, să fiți tari în Domnul Isus și oricât de greu e în aceste zile, lăsați-vă viața în mâinile Lui. El vă va purta de grijă în continuare!

Ne rugăm pentru dumneavoastră și dorim ca puterea Celui Preaînalt să vă acopere pe dinainte și pe dinapoi!

La revedere, Dan Cojocea! Să ne revedem pe plaiurile cerești!

P.S.: Pentru DONATII – https://www.gofundme.com/f/Dan-cojocea-hero

Despre dr. Caleb Nechifor

Sunt robul Regelui meu: Domnul Isus Hristos. Email: cotnike[at]yahoo.com sau calebnechifor[at]yahoo.com caleb.nechifor[at]liceulprodeo.ro Tel. Mobil: 0747-322.955 Pentru mai multe detalii: https://calebn.wordpress.com/contact/
Acest articol a fost publicat în Predici. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tatăl care a murit salvându-și copiii: Dan Cojocea

  1. Pingback: Tatăl care a murit salvându-și copiii: Dan Cojocea – CrestinTotal.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.